KIRCAALİ FORUM -КЪРДЖАЛИ ФОРУМ
Eylül 09, 2010, 08:43:19 ÖS *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: KIRCAALİ FORUMA HOŞGELDİNİZ

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 2 [3]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kırcaali'nin neresindensiniz ?  (Okunma Sayısı 6574 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sedat kırcı
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

E-Posta
« Yanıtla #30 : Haziran 17, 2008, 11:19:10 ÖS »

arkadaşlar

yıl 1983 dedemler gelmiş kırcaali den.

sakarya merkezine bağlı serdivan ilçesinin kırcaali mahallesinde ikamet etmekteyim.kimbilir ne akraba larımız vardır oralarda.fakat ne onlar bizi tanır nede biz onları.çok kopuk milletiz biz bu durum beni üzüyor aslında.ama bu forum u yapanlara çok teşekkür ediyorum.

saygılarımla
BULGARIA
Ziyaretçi

E-Posta
« Yanıtla #31 : Haziran 17, 2008, 11:46:43 ÖS »

arkadaşlar

sakarya merkezine bağlı serdivan ilçesinin kırcaali mahallesinde ikamet etmekteyim.kimbilir ne akraba larımız vardır oralarda.fakat ne onlar bizi tanır nede biz onları.çok kopuk milletiz biz bu durum beni üzüyor aslında.ama bu forum u yapanlara çok teşekkür ediyorum.

saygılarımla

kırcaali mahallesi vay be ne güzel biz gaziosmanpasanın yarısı göçmen bi vereemedik sokaga bile kırcaali adı sizler mahalleye vernişsiniz bravoooo Smiley
sedat kırcı
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

E-Posta
« Yanıtla #32 : Haziran 17, 2008, 11:52:38 ÖS »

arkadaşlar

saygılarımla

kırcaali mahallesi vay be ne güzel biz gaziosmanpasanın yarısı göçmen bi vereemedik sokaga bile kırcaali adı sizler mahalleye vernişsiniz bravoooo Smiley
adım sedat
abi dedemler vermiş.
ama sorun eski dost akraba vs bulamamamda.mesela kütük vs araştırma imkanım olabilirmi.
BULGARIA
Ziyaretçi

E-Posta
« Yanıtla #33 : Haziran 18, 2008, 12:34:55 ÖÖ »

arkadaşlar

saygılarımla

Bulgaristandan nereye göç ettikleri hakkında bi bilgi bulamadınızmı ?

adım sedat
abi dedemler vermiş.
ama sorun eski dost akraba vs bulamamamda.mesela kütük vs araştırma imkanım olabilirmi.
suzy
Global Moderator
Hero Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

İnsanlara üçüncü bir şans verme - ikide kal...

Site E-Posta
« Yanıtla #34 : Temmuz 04, 2008, 11:33:19 ÖS »

işte benim gızanlığım te burda geçti  Cheesy Cheesy Cheesy sportna ploştadka ve medresenin yanında  Cheesy

işte bu da prostordaki trençeler birde gar vardı  Cheesy Cheesy Cheesy

şu medresenin de ağzı olsa da konuşsa dermişim   Cheesy Cheesy Cheesy

BULGARIA
Ziyaretçi

E-Posta
« Yanıtla #35 : Temmuz 04, 2008, 11:51:31 ÖS »

Sen center da bide benım oldugum yerleri görsen zlatograd ı benkovskiyi  Smiley
suzy
Global Moderator
Hero Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

İnsanlara üçüncü bir şans verme - ikide kal...

Site E-Posta
« Yanıtla #36 : Temmuz 09, 2008, 04:17:44 ÖÖ »

Zlatogradı resimlerden biliyom şirin bir yer , Benkovskiyi bimiyom .. Kırcaaliyi biliyom fakat eski halini , yeni halini ise bu günlerde görcem kısmetse .. yıllar sonra özlem gideririm artık  Cheesy Cheesy Cheesy

BULGARIA
Ziyaretçi

E-Posta
« Yanıtla #37 : Temmuz 09, 2008, 08:45:15 ÖÖ »

Zlatogradı resimlerden biliyom şirin bir yer , Benkovskiyi bimiyom .. Kırcaaliyi biliyom fakat eski halini , yeni halini ise bu günlerde görcem kısmetse .. yıllar sonra özlem gideririm artık  Cheesy Cheesy Cheesy

Hah tam üstüne bastın ben ordanım işte Smiley
Hasan KILIÇ
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

E-Posta
« Yanıtla #38 : Ağustos 13, 2008, 12:21:26 ÖÖ »

Mestanlı'ya 9 km uzaklıkta güneyinde beş mahleden olüşan dağınık bir şirin köy "Olhamırlı" (Obiçnik).
Zorunlu göçten sonra nerdeyse tamamen boşalmiş, 1-2 aile kalmış yani sönmüş...
manas
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

E-Posta
« Yanıtla #39 : Aralık 31, 2008, 03:48:33 ÖS »

Mestanlıya bağlı Sırt köyde doğmuşum ama ya sonradan değişti ya da ben yanlış biliyorum Sırtköy Cebel'e bağlıymış.Bu konuda bilgisi olan beni aydınlatırsa sevinirim.

Merhabalar!. Bende aranıza bir Kırcaali'li olarak ancak bugün dahil olabildim, herkese en içten sevgilerimi sunar, mutlu yıllar dilerim.
Cebel, Canbaşalı (Duşinkovo) doğumluyum ilkokul 4'ncü sınıfa kadar İvan Vazov okulunda okudum, göç yılımız 1968 halen İzmir'de ikamet etmekteyim.Babamın işi dolayısıyla Cebel'de oldukça uzun süreli bulunmuşluğum vardır, o yıllarda.
Sevgili "mmeric" kardeşim senin gözlerinden öpüyor yaşamında başarı ve mutluluklar diliyorum, sözünü etmiş olduğun "Sırtköy" Cebel'in tam karşısında yer alan küçük bir "yörük" köyüdür, şöyle izah edeyim Cebel kuzeyde ise Sırtköy' de güney tarafında yer almaktadır, aramızdada tahminen 6,7 km. kadar bir uzaklığımız vardır, aranıza tekrar hoşbulduk!.
selcuk_tr_31
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

E-Posta
« Yanıtla #40 : Şubat 06, 2009, 09:42:28 ÖÖ »

herkese selam ederim.
Ben Kıracaali'nin jinzifovo Köyündenin 89 da Türkiye'ye göçtük. Şimdi Bursa'da yaşıyorum.
En kısa zamanda memleketime dönüp hatıralarımı canlandıracağım.
Ya ben bir şey sorcam. Kıracaali'  okuduğum Hırısto Botev okulu hala faaliyette mi? İnternette bir türlü bulamadım.
Bilgisi olan varsa yanıtlarsa sevinirim.

Wink bende kırcaali nin jinzifovo(yelciler) köyündenim baba tarafindan Smiley  anne tarafindan gletka Smiley
bizde 89 göçmeniyiz ama ben istanbul doğumluyum geldikten 2 ay sonra doğmuşum.
kavacik52
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

E-Posta
« Yanıtla #41 : Nisan 25, 2009, 03:30:47 ÖÖ »

Ben Kircaalinin Kavacik( Topolka) köyündenim. Orta okulu Souguk Pinarda okudum. Bulgaristandan ayrilali çok uzun zaman oldu.
Red_deviL_
Mümin ÖZOĞLU
Full Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Kırmızı Dünya

red_devil_moonlight@hotmail.com
Site E-Posta
« Yanıtla #42 : Mayıs 12, 2009, 07:59:33 ÖS »

Boyno dan (Boynova ) İsmeller diye geçiyomuş annemlerin dedine göre  şuan İstanbul'da oturuyorum.

..:: Kırcaali FM ::..

Kırcaali FM Dinlemek için İmzayı tıkla!

kircaaligenclik.net
kircaaliliyiz.biz
kircaalifm.com
B o z o k
Cumhuriyet
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

E-Posta
« Yanıtla #43 : Haziran 17, 2009, 06:48:59 ÖS »

Eğridere(Ardino) - Hotaşlı Köyü(Rusalsko) Smiley
eVo
Jr. Member
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

E-Posta
« Yanıtla #44 : Haziran 20, 2009, 06:15:54 ÖS »

Boyno  İsmailler ..hala da öyle geçer  Wink
Sayfa: 1 2 [3]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.293 Saniyede 18 Sorgu ile Oluşturuldu