KIRCAALİ FORUM -КЪРДЖАЛИ ФОРУМ
Eylül 07, 2010, 04:13:09 ÖS *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: KIRCAALİ FORUMA HOŞGELDİNİZ

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Satilik ve Kiralik Tasinilmaz http://www.worldwidepropertyoffers.com/  (Okunma Sayısı 1472 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Asker
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Haksizliklara Dayanamam-Elistiririm

E-Posta
« : Mayıs 21, 2008, 10:38:05 ÖS »

Satilik ve Kiralik Tasinilmaz Mulklerinizi(ev,daire,vila ve sayre) ucretsiz siteye ekliyin ve hic belli olmaz Dunyanin cesitli ulkelerinden alicilar veya kiracilar bulubilirsiniz(site Ingilizcedir)

http://www.worldwidepropertyoffers.com/
« Son Düzenleme: Nisan 28, 2009, 08:09:32 ÖS Gönderen: Asker » Kayıtlı

BULGARIA
Ziyaretçi

E-Posta
« Yanıtla #1 : Mayıs 21, 2008, 10:48:25 ÖS »

Bunu öğrendiğim iyi oldu işe yarayabilir ihtiyaç duyabiliriz.
Halim ÇAVUŞOĞLU
Hero Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

E-Posta
« Yanıtla #2 : Nisan 27, 2009, 04:05:20 ÖÖ »

Yaa..geç gördüm ama hakkaten ben de iyi ki de gördüm.  Kiss Benimki basit canım ! Şöööyle olimpik havuzlu, saunalı, tenis kortlu, palmiye ağaçlı, (uşak istemez !) aşçılı, hizmetçili, masözlü falan işte dubleks bi yazlık almayı düşünüyom da ! Tabi 12 metrelik yatım için sahile sıfır ve uygun derinlikte minik bi liman da olmalı. Ancak.."Bi daha mı gelcez dünyaya, yaşa gitsin  Kiss" sözünün gazına gelip Waikiki sahillerinden mi,..yoksa "Yerli malı-yurdum malı-herkes onu kullanmalı  Cheesy" sözünden sapmayıp Bodrum'dan mı, yada "Komşuda pişer-bize de düşer  Wink" sözüne tav olup Varna mıydı neydi işte oralardan mı alsam diye bi karar veremiyom sadece. Grin Para ?! Çok ayıp, böyle şey söylenmez ama o zaman gelince bu konuda sorun olmayacak inşallah. Zira bende, çok afedersiniz "cüzdan meşin-para peşin". Grin Yakında. Büyük ikramiye bi çıksın... Grin Cheesy Heheheeeeeeee Grin Grin Grin Hepinizi beklerim. Sırayla ve teker-teker tabi. Herhalde yani, otel mi ora ?  Huh? Alt tarafı bi yazlık ! Grin Grin Grin 
turkoman2023
Hero Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

E-Posta
« Yanıtla #3 : Nisan 27, 2009, 10:25:23 ÖÖ »

Yaa..geç gördüm ama hakkaten ben de iyi ki de gördüm.  Kiss Benimki basit canım ! Şöööyle olimpik havuzlu, saunalı, tenis kortlu, palmiye ağaçlı, (uşak istemez !) aşçılı, hizmetçili, masözlü falan işte dubleks bi yazlık almayı düşünüyom da ! Tabi 12 metrelik yatım için sahile sıfır ve uygun derinlikte minik bi liman da olmalı. Ancak.."Bi daha mı gelcez dünyaya, yaşa gitsin  Kiss" sözünün gazına gelip Waikiki sahillerinden mi,..yoksa "Yerli malı-yurdum malı-herkes onu kullanmalı  Cheesy" sözünden sapmayıp Bodrum'dan mı, yada "Komşuda pişer-bize de düşer  Wink" sözüne tav olup Varna mıydı neydi işte oralardan mı alsam diye bi karar veremiyom sadece. Grin Para ?! Çok ayıp, böyle şey söylenmez ama o zaman gelince bu konuda sorun olmayacak inşallah. Zira bende, çok afedersiniz "cüzdan meşin-para peşin". Grin Yakında. Büyük ikramiye bi çıksın... Grin Cheesy Heheheeeeeeee Grin Grin Grin Hepinizi beklerim. Sırayla ve teker-teker tabi. Herhalde yani, otel mi ora ?  Huh? Alt tarafı bi yazlık ! Grin Grin Grin 
Hocam,öyle yerler seni bozar diyecem ama bozmaz,sıkar-sıkılırsın.
Hiç heveslenme!''vicdan mı cüzdan mı''diyenlerin koy bi taraflarına gitsin... Cheesy Cheesy Cheesy

Tek Millet İki Devlet
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.057 Saniyede 18 Sorgu ile Oluşturuldu