|
TunaBeyi
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 09, 2010, 10:30:20 ÖS » |
|
Bulgarca - Türkçe çeviri
, Bu tatil kabul etmedi Mart Üçüncü kutlamak etmeyin. Cumhurbaşkanlığına ve yayınlanacak ağabeyim Ali Başkan Yardımcısı Ben olacaktır. Bulgaristan Federal Cumhuriyeti ve ardından Targovishte eski türk ismi - Eski Dzhumaya dönmek hale gelmelidir. "Ben Bulgar" okulda öğrenme ve ben bir yer veya başka sahip olduğum bir Türk ". Ben karma evlilikler karşı kanıtlanmış zararlı am. Bulgaristan'da, Türklerin soykırım yapılmıştır - Türkiye'de Ermeni soykırımı ile aynı. Ben dünyanın en büyük imparatorluğun ardılı - Osmanlı am gurur duyuyorum. Bu skandal Yuzeirovi kardeşlerin âyetlerini ait - Yuzeir, onun Belçika vatandaşlığına rağmen Bulgar devlet kontrolü iddia. O geçtiğimiz Osmanlı kısaltma ile yeni bir parti kuracağını açıkladı. Döndü ve bir Doğu Ortodoks, Katolik, Ermeni ve ... krishnar beyan edebilmek için. Eğer tanımazsa, üçte Ancak, zaten hazırlamıştır belgeler. Ve mahkeme saldırır. Kadar bir parti yapmak biz çalışacağız. Diye fes ile, Fransızca ve İngilizce chepitsi takım tarafından desteklenen yürümeyi seviyor.
Bay Yuzeirov yarın kutlayacak? Ne kutlamak için?
Üçüncü Mart, Bulgaristan ulusal tatil. Hayır, kutlama yok. Bile ulusal tatil olarak tanımayabilir. Bu bir bayram - bir ülke bir başka ülkenin kurtuluşu kutlamak için olmayabilir. Her şey, ama tam olarak değil. Önce aksi Bugüne kadar bu Dokuzuncu Eylül oldu. Her hükümet ulusal tatil değiştirdi.
, Neden ulusal bayramı münasebetiyle bilmezler değil mi? Beni, Belçika söyleyeyim Temmuz ayının ikinci kutluyoruz, bunu ulusal bağımsızlık olduğunu düşünüyorum. Neden ulusal bağımsızlığı kutlamak? Neden Osmanlı yönetiminden kurtuluş kutlamak? Neden başka tatil kutlamak?
Ne yeni Osmanlı partisi olan yaklaşan oluşumu ile olur dün öğrendi? Okuyucular hatırlatmak için, bu isim hoşgörü, sorumluluk, ahlak ve alternatif ilerleme gruplaşma bir kısaltmasıdır. Evet, bunun üzerinde çalışıyoruz. Biz Girişimi Komitesi açılış beyanda var. It Duma "da" 24 Şubat'ta geldi.
Neden Duma mi? Başkaları ne reddetti.
Yayın için Platin? Tabii ki, bir taksi olduğunu.
Neden ile acı deneyim Kayıtdışı Myusyulmandemokratichen Birliği sonrasında yeni bir parti deneyin? Hayır, bu deneyim değildir. Bu etkili bir Kurucu Meclis üzerine Myusyulmandemokratichniya Birliği - B. Ama hakkında (konuşma kurulmuş bir parti inşa edilmiştir.) Ancak, çünkü başbakan, ülkede cumhurbaşkanı ve önde gelen oyuncular daha önce bunun anayasaya aykırı olduğunu belirttiler ve beklemediğini kaydı (onu, YTH için Ülke - Lisans) adli makamlar tarafından, çünkü doğrudan sipariş - It kayıt yok. Şeyler küçük sorunları, eksiklikleri bakarak A ve AA protakva. Bu yüzden ikinci bir organizasyon kurmaya karar daha çok, daha çeşitli etnik grupların topluluklara açık liberal olmak ve bu ad - gruplandırma seçti. Farklı din ve etnik grupların temsilcileri bulunmaktadır.
Ne olduğunu daha açık olacak ve liberal demek? Placard bireylerin bir dernek "olarak Myusyulmandemokratichniya Birliği Were İslam'ın ahlaki ve etik normlar kabul etti. Onları uzun sürer? Bu tam olarak neler tehlikede vatandaşlarımıza, diğer dinlerden ve etnik gruplardan gelen vatandaşlarımız ve onlar bu sadece Müslüman bir parti olduğunu söyledi. Yüzden kelime "İslam" şimdi gitti, orada zaten hoşgörü, sorumluluk, alternatiftir. Bunlar yerini, ama onları koymak genellikle bizim tüzük olduğunu.
Neden Menderes Kungyun Ortak seçtiniz? Kim ki Menderes Kungyun ile ortak olduğunu söyledi?
O BNR için yeni parti, daha sonra bilgi çalıştırın dedi. Bu onun iddiadır. Bu açılış bildiriminde üyelerimiz, o alışkanlık arasında bile görünmüyor. Bile Girişimi Komitesi. Kesinlikle tutulumu.
Kimler yeni organizasyon katılır? Biz kurucu üye olan - Ben kurucu № 1, kardeşim bir kurucusu № 2. Girişim Komitesi olarak annem, ablam, bizim destekçileri, yakın bir düşüncemiz ile ilişkilidir.
Bu küçük bir aile partisi gibi görünüyor ... Sadece yakınları bunu mi? Hayır, biz de yabancı var, ama ilk konum, biz başlatanlar vardır. Çevresinde ilk 15 kişi bizim çok yakın Associates - akrabaları vardır.
Nasıl ortak kurucuları? 51.
Arasında etnik, Yahudi Ermeni Bulgarca? Evet. Biz, bir Yahudi, bir Hare Krishna Bulgarca vardır. Hatta din onu bilmiyorum.
Krishnar Ve çektiğiniz. Evet, krishnar, Katolik ve Ortodoks. Var bir, ama var. Onlar bu 51 kişi bulunmaktadır. Ve 600 üyesi, bir bildiri ve açıklama bulundular. Şimdi yer ırk, cinsiyet veya dindir. Artık bu 600 kişi - onlar Yahudi, ister İster Müslüman ya da Hristiyan ne olduğunu söylemek yapabiliyor. Bu sadece bir deklarasyon ki Osmanlı üyesi olmak istiyorum belirten bir.
Partinin adı da bazı dernekler kadar stirs. Her ne istiyor. Biz bu sözleri koyun ve almak.
Değil bilerek ve aranan ismi yanlışlıkla tam olarak bu kısaltma aldı? Evet. Çünkü Bulgaristan çok uluslu bir ülkedir Biz Birleşme kelime, ilgilendi, biz ulusların bir grup, etnik ve dini temsilcileri bulunmaktadır. Hoşgörü çok önemlidir.
Hiç Osmanlı Myusyulmandemokratichniya Birliği'nin kaderi takip edebilirsiniz kaygı mı? Endişeli, bu nedenle üçüncü bir parti ile tamamladı. Paralel bir üçüncü taraf için belgeleri hazırlamak.
Hadi ... kaç parti yapacak, Bay Yuzeirov? Sırasında kayıtlı partiler.
Hangi üçüncü? Let Us şimdilik gizli kalır. Şimdi Osmanlı hazırlar. Ret durumunda derhal üçüncü üye ol.
Bir süre önce "Her Gün" söylendi olduğu takdirde MDS Antichrist bir parti yaratacak kaydı. O tarafa gidiyorsun? Hayır, eğlenceliydi.
Nasıl çalışma hızı, ben bakma eğlenceli değil seyrederek. Neden gerektiğini taraf? Kesinlikle. Biz cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olmak istiyorum.
Ah! Ve şimdi cumhurbaşkanı aday var.
Kim bu insanlar? Yuzeir Yuzeirov cumhurbaşkanlığına aday.
You? Ve kardeşi Ali kesinlikle bir başkan? Ben cumhurbaşkanlığına aday ve AM kardeşim başkan yardımcılığı için bir aday.
Oldukça ciddi niyet. Tabii ki.
Sen vatandaşlık ile ilgili bir sorun var mı? Bunun ne devlet başkanı için birkaç aday olduğunu takıldı - Georgi Pirinski istifa etmek zorunda kaldı, ürkek isteği Sergey Stanişev ayrıca, çünkü Bulgaristan doğdu kılıç karşıladı biliyor musunuz? Ben ülkenin vatandaşı am, bu bir problem değildir. Ben Belçika Krallığı vatandaşı am.
Sorun, özellikle şu anda Belçika Krallığı vatandaşı nelerdir? Evet. Eğer bir sorun Belçikalı milliyet, ama uzak olacak Bulgaristan sonraki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yarışacak.
Yerel seçim size katılacak? Tabii, tabii. Cumhurbaşkanlığı seçimleri düşüncemiz bir barometre olacak - nasıl toplum ve nasıl sempatizanlarının bize kabul olgunlaştı.
Kendine bak! Bir Menderes Kungyun değil davet etmek istiyorum. Ben neden sizin gibi ne anlamıyorum? Ben bu adamı bilmiyorum. Bu adam sis, Slavyanovo geldi Out of Nowhere. Ve biz etajer suçluyorlar. Bu arada ben sadece forumları yazılı ve podyumda Slavyanovo yılında ilk kez elini salladı. Ve ben onu davet - edilir, dedi - hayır, ret, sonra bir boyalı ev saçmalık.
Bir Adem Kenan arama size zaman? Adem Kenan? O kim?
Ve bir parti yapmak ve Bulgaristan "freaks" adlı istedim. Bunu duymamış nivga Bilmiyorum. Ben herhangi bir Adem ve Arkadaşıma Belçika kim Denetim Komitesi MDS üyesi - Adem Hayrula ve onunla bazı dernekler çalıştı bağlı duydum. Ama bu onu bilmiyor. Şimdi, bir deli düşündüm, bayrak flep herhangi bir köle açılması. Bu orada konu?
Evet, aynı. Oh, kesinlikle böyle şeyleri konuşamayız.
Ne karşı SANS kontrol oldu? Targovishte içinde SANS Bölgesel müdürlüğü toprak yasallığı sizin ve kardeşi Akın satın araştırıyor. Biz Targovishte, Gorna Oryahovitsa ve Veliko Tırnovo bölgelerinde binlerce hektarlık hakkında, bu arazi alımları için fonları bireyler için kredi sözleşmeleri ile, Belçika ağırlıklı için 100 bin fazla edinilebilir savundu konuşuyorsun. Ve veri kovuşturmaya sunulmalıdır. Evet, her şey bitti, her şey kanıtlanmıştır.
Ne kadar yakın, ne oldu? Well, doplatim bir miktar harcamak, bazı ücretler, biz ödemeyi unutma. Şimdi bunları ödeyecek ve bu kadar
Ne düzeyde miktarı nedir? 98 000 leva bir şarj ki ... Hayır, bu bir ücret değildir olduğunu düşünüyorum. Ben ödenmemiş vergi olduğunu düşünüyorum kesin terim.
Miktarı hiç de küçük değil. Eh şimdi, seni bizim kim üç haneli miktar her ay imzalanan muhasebeciler değil, bilmek istiyorum. Ie sen, sen zengin bir sabit geliri var mı? Tabii ki. Biz uluslararası işadamları, bayan vardır. Üç kıtada işletmeler var. Bildiğim kadarıyla, bir klima ve diğer ile ticaretinin - Afrika ülkeleri için tavuk ile. Evet, kardeşim Çin için klimalar ile, ve Afrika tavuk ile ben ticaret dağıtılır. Ve Belçika merkezi varsa, Rotterdam bir şubesi var. Bu tavuk süresi dolmuş duydum. Hayır, bu böyle değildir. Bu bazı cihazlar vardır. Bunlar AB ve tavuklar tarafından sübvanse olan tavuk vardır. Ve bu katmanlar Üye Devletler ve iade edilemez AB bırakmak gerekir. Bir bilgi size önce bir fes-Targovishte Emniyet Müdürlüğü ile dün gördük. Evet, bir resim var. Öyleyse neden RPD için fes ile edildi Targovishte? Size tutuklandı? Ya da sadece etrafında yürüyüş yapmak. Bize Sorular holiganlık suçundan bizim malzemeler ile tanıma. Ne serserilik? Iyi onlar MDS kurulması serserilik bir hareket olduğunu söyledi. Ben orada fes gitti. Bu hoş bir fes. Benim kravat benim takım doğrultusunda. Ben Kırcaali serbest forumda bir resim nerede yükleyin var. Bir forumda yazmak. Ve neden bir fes koymak seçti? Benim kılık doğrultusunda f. Bu çok güzel bir hat is. Ben Fransızca ve İngilizce ayakkabı ceket vardı. Kozmopolit kişilik. Ama tabii ki. Nerede fes buy? Istanbul Gönderen. Gibi ilgili forumlarda yazarken konuşmak, senin itiraf okuyun. You say: "Ben soyundan ve büyük imparatorluğun temsilcisi olarak şimdiye kadar güneş altında, yani Osmanlı var ... Benim millet kim yıldır ...." bizim imha arayışına ve çok tehlikeli birçok düşman tarafından saldırıya olduğunu düşünüyorum Tehdit Tam olarak ne istiyorsun? Ben, ben bu insanların soyundan am bir am. Ben tehdit değilim, ben şahsen, ama yapmak benim etnisite, arkadaşlarımın vardır. Eminim her yerde, ama benimle ilgili ama benim halkım, benim din, benim kültür, dil benim için. Tamam, ne tehdit mi? Orada, insanların dua cami var. Var ki, vatandaşların hak ve özgürlükleri savunan bir parti. Hayır, HÖH Komünist Partisi BSP bir yan kuruluşudur. Etnik azınlıkların kendi çıkarlarını temsil hiç Bu hiç bu parti. Seni gerçekten anlayamıyorum - ne tehdit ne? Var anlamaya. Sen, ben istedim bilgilendirme İstihbarat Servisi Targovishte benim anadillerinde söylenecek biliyorum. Onlar yasaktır söyledi, bu Bulgaristan olduğunu. Ben onlara - Ben Bulgarca, iyi bilmiyor anlamıyorum. Ama nasıl Bulgar anlamıyorum, Bay Yuzeirov, biz, ne dili konuşan nelerdir? Bekle, anlıyorum Bulgarca, ben 6 dil konuşuyoruz. Sana daha 5 dillerde konuşabilirsiniz. Ama, onu seçmek dedi, bu doğru benim anadilini konuşmak gerekir. Onlar bana - yasak olamaz, bu Bulgaristan olduğunu. Şimdi serserilik için beni dava bir olgu var. Söyle - Bay ve Bayan Yargıç anlamıyor, ben istiyorum dilimin haberdar olmak için. Cevap aynı doğru olacaktır.
Sen, değil bir Bulgar vatandaşı doğar? Madam, sanırım sen ve dünya ve okumuş olduğunuz Avrupa ve onun sağ olduğunu biliyorum - dil, sorgulanabilir tercih etmeye çalıştı ve devlet tarafından bilgilendirilir. Bu benim insan hakkıdır. Belçika'da Ben, Fransızca, Bulgarca Flaman veya Türkçe. Bu dört dilde 95% onları anlıyorum. Orada, subay konuşmak istediğiniz dil soruyor, çünkü bazen biz illerden Kıbrıslı Türk yapmak ve o konuşuyor bazen Bulgarca say, türk çok kötü. Nitekim, o konuşuyor türk, iyi ama anlamıyorum. Çünkü kim Makedonya'dan gelen bir Bulgarca çevirmen yapmak Bazen, bir Türkçe çevirmen istiyorum.
Neden Flamanca sonra seçti? Burada görmek çünkü yasak olduğunu söylemek, herhangi bir dil ve izin vermez. Dua ve Fransız, sorabilir ve İngilizce.
Sen Fransızca ve İngilizce ve Türkçe istedi. Neden Flamanca çeviri istiyor musunuz? Tamam, kaydetmek, sorduğumuzda bir Fransızca veya İngilizce veya Flamanca. Hayır, Flaman dua edecek. Ve ne cevap olacak? Aynı olacaktır. Türk ve Bulgar hukukun değil bir soru bu Bulgar vatandaşlarının yasaklamaktadır. Eğer bir Türk vatandaşı olan onlar, ben Türkçe çevirmen getireceğini söylüyorlar. Eğer Alman vatandaşlarının, Almanca çevirmen bulunmaktadır. Ama Bulgar vatandaşlarının ...
Neden dil ve etnik köken, din bağlamak? Orada ortak bir şey değildir. Pek çok Katolik ve Ortodoks Türkler biliyorum. Onlar, Türkiye'de% 8-9 altındadır. Orada% 3 ve Yahudiler olduğunu düşünüyorum.
Şimdiye kadar çok. O kadar çok değildir. Ben, Türkler biliyor ve ateistler. Türklerin% 50 ateistler vardır.
Şey, o biliyorum. En büyük sorunu Türklerin yarısı olan ateistler vardır.
I don't see nerede problem. Sen, bir kişi, iman ve ahlak din bilmiyorum biliyorum, bu içi boş olur. Bu nedenle bu ahlaki krizin aşılması gerektiğini muhafaza var. Ekonomik, siyasi, ama en çarpıcı olan ahlaki olabilir. , Ekonomik daha kötü Biz büyük bir ahlaki kriz bulunmaktadır.
Biz mi? Biz Kimiz? Biz Bulgaristan? Evet, Bulgaristan. Ben bir Bulgar vatandaşı, biz parti Bulgaristan am.
Gerçekte var çifte vatandaşlık, değil mi? Evet, şimdi ben çifte vatandaşlık.
Anayasanın değiştirilmesi konusunda ısrar ediyorlar. Tam olarak ne değişti olmalıdır? Ednonatsionalna, Bulgaristan'ın bir resmi dil, Bulgarca bir ülkedir. Çok şey, avukat onları hazırlamıştır edildi. Ben yaklaşık 37 puan bizim değiştirmek istediğiniz var. Ve çıktı diğer değişiklikler 50 inci yaptığınız gibi diğer oluşumlar. Abe dürüst, revize edilmelidir tüm Anayasa Mayıs söyleyebilirim.
Şehirlerin cadde adlarının değiştirilmesi konusunda ısrar ediyorlar. Israr etmeyin, biliyorum. Güçler, bu 100-yüzde Müslüman nüfusu ile köy Sveta PETKA diyor söylemek gerekir. Ve köyün girişinde kocaman bir haç ile bir şapel yapıldı. Bu bir hakarettir! Neden hakaret olmalıdır? Tacizle ilgili bu yöredeki yaşıyor. Kadar biz Sofya şehir merkezinde cami görmek pencereden konuşmak bekleyin. O beni rahatsız söylemek yola değil. Aksine, arkeolojik anıt f. On Şimdi bu hoşgörü. Ama neden, kasabada bu kesinlikle Hıristiyan şapel yapamaz ve kesinlikle Müslüman yaparken? Ve neden köy PETKA adında? Bulgaristan'da, Müslümanlar% 15 ve% 15 olan doğru İvan ve Dragan yerine sokaklarda Mehmet Ali söylemektir. Bize özellikle söyleyelim. Hangi şehir Adımı değiştirmek istiyorum? Eh, benim köy gibi. It Karaach kjoy siyah ağaç - çeviri (köy) seçildi ve Türk nüfusunun yüzde 100 oldu. Katliamı Türk halkının ... Onu kim öldürür? Yabancılar. Bir şey oldu? 130 yıl önce. Evet, Kurtuluş sonra. Ve? Ve yabancılar gelip Türkleri öldürmek ve kara yakalanan kral koymuşlar - yapmak onu Borisov. 4 milyon Bulgaristan'daki Türkler Than şimdi, bu bir soykırım 800 000 sahiptir. Siz Ermeni soykırımını kabul musunuz? Evet, şu anda Bulgaristan, orada vardır. Olarak tanınan ve soykırım Ruanda'daki. Türkiye'nin Ermeni soykırımını kabul etmemiştir. Bu onun sorunu, itiraf. Olarak kabul ve Bulgar, hangi gerçekleştirmek için devam ediyor. Ne soykırımı? Bu soykırım şekilleri, ve I don't see it? Söylemek için mi? 12 şiddet içeren, 12 asimilasyon devlet yeniden adlandırma. Senin cumhurbaşkanı mecliste şimdi canlanma sürecinin kınama bir beyan olarak kabul edilir özür diledi. Burada, bu durum olmamalıdır. Tamam, soykırım imha anlamına gelir. Ve size iyi bir standart olduğunu varsayalım. Belçika, evet. Ben Ruanda'daki soykırımı tanıması bak. Orada Hutu ve Tutsi kabileleri olacaktır. Onlara kötü muamele yönetmek Bu büyük güçlerin üzerine intikam politikası - kötü muamele olduğunu. Ve ne bağlantısı nedir? Bu ters Bulgaristan yapılmaktadır. Ben Yahudiler ve Ermeniler gibi azınlıkların, don't iztochnopravoslavieto onları ilişkilendirir. Sana olarak bulunmaktadır. Sivil hizmeti olan ne Türk ne Müslüman, ne Pomak. Bulgaristan'da İslam karşı ayrımcılık olduğunu.
Sen separitistka parti mi? Separitistka parti ne demek? Bulgaria alanları toplamak için. Hayır, ama federal hükümetin bir destekçisiyim. Ben gözyaşı ve istemezseniz diğer ülkelere katılmak. Ama tarih gösteriyor ki, federal sistem daha fazla ülke, Bulgaristan gibi başarılı olur. Ne Amerika'da durum, İsviçre, Belçika olduğuna bak. Her devletin kendi Parlamentosu tarafından yönetilir. Bulgaristan'da orada valiler nelerdir? Ancak devlet ilgilidir. Ve Targovishte güç alarak, ne yapardın? Önce kanun yapmak istiyorum - her bölgenin kendi tarafından yönetilmektedir ... Burada% 10 ve asla 7 milyon bir yasa aracılığıyla çıkarlarını korumak bas edemez devlet vardır. Eğer güç almak, biz Eski Dzhumaya olmak bir karar Targovishte adını değiştirmek için yapabilirsiniz.
|