KIRCAALİ FORUM -КЪРДЖАЛИ ФОРУМ
Eylül 09, 2010, 08:29:29 ÖS *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: KIRCAALİ FORUMA HOŞGELDİNİZ

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Soru Cevap Oyunu  (Okunma Sayısı 620 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Red_deviL_
Mümin ÖZOĞLU
Full Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Kırmızı Dünya

red_devil_moonlight@hotmail.com
Site E-Posta
« : Kasım 27, 2009, 04:36:57 ÖÖ »

Evet arkadaşlar sitede yeni bir oyunu hayata geçirmek gerektini düşünüyorum burada 1 soru sorulacak ve o sorunun cevabı 1 hafta sonra açıklancak bu on hafta surecek bakalım bu oyun zafında ençok doğru cevap veren kişi kim olucak

1 - Yağmurlu bürgünde bir evde parti düzenlenir Partinin ilerleyen saatlerinde Ahmet Bey'in olmadığını farkederler Ertesi gün mahkemeye gidip olanları anlatırlar Hakim sorguya alınacaklarını söyler Bahçıvan şöyle anlatır:"Hava
yağmurluydu Kulübemde oturuyordum İçim sıkılmıştı hava almak için dışarı çıkım köşke doğru köşkün bir camından içeriye bakmak için cama doğru yaklaştım cam buharlanmıştı camı sildim ve Fahrettin Beyi cinayeti işlerken gördüm der Sonra hakim yalan söylüyorsun ve katil sensin der Sizce neden hakim böyle söyledi?

..:: Kırcaali FM ::..

Kırcaali FM Dinlemek için İmzayı tıkla!

kircaaligenclik.net
kircaaliliyiz.biz
kircaalifm.com
suzy
Global Moderator
Hero Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

İnsanlara üçüncü bir şans verme - ikide kal...

Site E-Posta
« Yanıtla #1 : Kasım 27, 2009, 04:45:57 ÖÖ »

yav ben dedektif filimlerini severim de, hiç kendim cinayetleri bizzat çözmek zorunda kalmamıştım  Cheesy Cheesy Cheesy.. işimiz zor anlaşılan Smiley)

yav şimdi bekçi neden sorguya alınıyor .. ?
hem Ahmet bey behçi mi yoksam ? Ahmet bey behçi olamaz çünkü bekçiyi partiye çağırmazlar görevi de var beklesin ...
Ahmet bey yoktuysa partide .. diğer Fahrettin bey neden cinaet işlenirken görünür .. ?
Ozman Ahmet beyi bekçi kaçarken görür ve Ahmet bekçiyi ruşvetle susturmuş olmalı ve bekçi yalan ifade vermiştir falan filan mı yoksam ..

Red_deviL_
Mümin ÖZOĞLU
Full Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Kırmızı Dünya

Site E-Posta
« Yanıtla #2 : Aralık 07, 2009, 11:46:18 ÖS »

1.Haftanın Cevabı Şu şekildedir:  Camın buharları dışarıdan silinmez.

2. Hafta sorumuz ;

Bu soruda bir soyguncu rolündesiniz.

Kasada çok değerli mücevherler var. Ancak, kasanın sahibi zeka soruları ile ilgili biri ve kendi güvenlik sistemini kendi kurmuş.

1,2,3,4,5,6 no.lu, sarı renkli karoların herhangi birinden başlayarak, her adımda sağ, sol, aşağı veya yukarıdaki bir başka karoya basarak, tam 20 adımda kasayla birleşen 6 sarı karodan birine ulaşmanız gerekiyor.

Bir defa basılan karoya tekrar basmak veya çapraz ilerlemek güvenlik alarmını devreye sokuyor. (20 adım atmak zorunlu.)

Kasanın sahibi bununla da kalmamış, 20.karoya bastığınız anda eğer şimdiye kadar bastığınız karoların rakamları toplamı (20.dahil) 100 etmiyorsa, yine alarm çalıyor.

Bakalım iyi bir soyguncu olabilecek misiniz?

3.Haftada görüşmek üzere esen kalın...

kircaaligenclik.net
kircaaliliyiz.biz
kircaalifm.com
suzy
Global Moderator
Hero Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site E-Posta
« Yanıtla #3 : Aralık 09, 2009, 12:48:18 ÖÖ »

Undecided Cool Cheesy iyi de bardaklarda mesela cam hep dışarıdan buhar olur ... dışarısı yaz olursa içeride de klima çalışırsa cam dıştan buhar olmazmı acep ?  Cheesy Cheesy Cheesy

BG
Hero Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

E-Posta
« Yanıtla #4 : Aralık 12, 2009, 02:14:24 ÖS »

Ahmed Dogan -gidiyor mu kaliyor mu?

Ахмед Доган готов да си тръгне. Кой ще оглави ДПС?
11.12.2009 07:00274
 Конференцията в събота ще обсъжда бъдещето на партията

Лидерът на ДПС започва да подготвя партията за оттеглянето си от най-високия пост в нея.

Очаква се на националната конференция на движението в събота той да провокира дебати какъв да е водачът, пише “Труд”.

В доклада си той ще направи анализ не само на двата мандата на ДПС във властта от 2001 г. до 2009 г., но и на 20-те години преход.

Именно в този контекст Доган вероятно ще обясни, че партията трябва да се промени, за да има бъдеще - защото преходът е свършил и нито една от партиите на промяната сега не управлява.

Един вид - със свършването на прехода трябва плавно да се смени и ръководството, прекарало ДПС през него.

ДПС депутати са категорични, че Сокола няма да остави “проекта на живота си” в ръцете на неподготвен човек и със сигурност няма да се оттегли сега - в толкова труден за партията му момент.
Red_deviL_
Mümin ÖZOĞLU
Full Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Kırmızı Dünya

Site E-Posta
« Yanıtla #5 : Aralık 13, 2009, 02:05:00 ÖS »

Sayın BG Forum oyunları başlığı hatta katagorisini görmedinmi burda sadece oyun ve eğlence konusulur hala anlamıyorsunuz ahmet doğan burda konusulurmu bu durumda banane gidiyormu geliyormu  ?

kircaaligenclik.net
kircaaliliyiz.biz
kircaalifm.com
suzy
Global Moderator
Hero Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site E-Posta
« Yanıtla #6 : Aralık 21, 2009, 10:10:34 ÖS »

Undecided Cool Cheesy iyi de bardaklarda mesela cam hep dışarıdan buhar olur ... dışarısı yaz olursa içeride de klima çalışırsa cam dıştan buhar olmazmı acep ?  Cheesy Cheesy Cheesy

kırmızı şeytan kardeş - yav bu hakim bilememiş - neden mi ? - bugün bizim evin camları dışarıdan buhar olmuştu yaaa dışarıda kar soğu var evler sıcak olunca aynı yazın buzlu kola gibi oluyo demek Smiley)))

Red_deviL_
Mümin ÖZOĞLU
Full Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Kırmızı Dünya

Site E-Posta
« Yanıtla #7 : Aralık 24, 2009, 08:19:05 ÖS »

Cheesy Cheesy

kircaaligenclik.net
kircaaliliyiz.biz
kircaalifm.com
suzy
Global Moderator
Hero Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site E-Posta
« Yanıtla #8 : Aralık 25, 2009, 12:46:31 ÖÖ »

Cheesy Cheesy

Smiley

Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.076 Saniyede 18 Sorgu ile Oluşturuldu